Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
camera1
 
Zgjidhje fleksibël për sisteme profesionale të survejimit me kamera.


Tashmë është bërë e domosdoshme të paturit të sistemeve të survejimit të cilët i japin përparësi administrimit për kontrollin dhe eliminimin e problematikave të ndryshme.
Advansis ofron një gamë të gjerë të sistemeve të survejimit me kamera si për CCTV ashtu edhe për sistemet IP. Sistemet variojnë nga ata më të thjeshtët tek zgjidhjet komplekse me shumë site dhe monitorim në distancë.
Advansis sjell produktet dhe markat më të mira dhe në partneritet me kompanitë më serioze të kësaj fushe ju garanton zgjidhjen më të përshtatshme dhe ekonomike për sistemin e survejimit në të gjitha fushat si:

  • Ambiente shitje.
  • Ambiente prodhimi, magazinimi.
  • Ambiente edukimi.
  • Banka
  • Zyra dhe administrata.
  • Transport etj.

Të gjitha kërkesat për këto sisteme do të analizohet nga specialistët dhe Advansis do të mund t'ju paraqesë projektin më të përshtatshëm për ambientin tuaj.
hapat

Ju ftojmë të na kontaktoni për çdo rast.

line1

 
camera
Broshura e produkteve dhe ҫmimeve
live_icon
Kamera live - demostrim
video_icon
Video Demostruese
cctvkit
Oferta kite survejimi
You are here: Home Survejim me kamera

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com