Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
it1 Asistencë dhe suport i plotë teknik


Advansis ju ofron shërbime dhe konsulencë të plotë në fushën e IT me specialistët më të mirë në këtë profil.

Nuk ka rëndësi nëse nuk keni staf për IT apo ai që keni nuk është i specializuar për të gjitha fushat. Ne mund t'ju ofrojmë shërbime periodike apo sipas kërkesës. Do të kemi gjithmonë për ju specialistë të përshtatshëm sipas nevojave tuaja.

Do të jetë më e lehtë për ju të keni sistemin e duhur dhe funksional.

 
You are here: Home IT

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com