Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
alarm_icon2 Sistemet e Alarmit dhe sigurisë

Advansis ofron gamën e gjerë të sistemeve të alarmit dhe sigurisë. Sisteme kundra vjedhjes, zjarrit, gazit apo ndërhyrjeve. Ofrohen zgjidhjet më ekonomike me produkte cilësore dhe garanci.

line1

Tashmë nëpërmjet sistemeve te alarmit është shumë e lehtë dhe ekonomike garantimi i sigurisë së ambienteve dhe pronave tuaja. Advansis ofron zgjidhje të plota për këto sisteme.

Si funksionon?

line1

alarm-schema

Cfarë ofrohet?

line1


alarm-kit1 KIT Alarmi për Vila dhe Apartamamente
GSM+PSTN
Paketa e kompletuar me panel, detektorë, sirenë dhe pulte komandimi.
Sistemi wireless dhe gati për instalim.

commercial-alarm Sisteme Alarmi komerciale
GSM+PSTN
Sisteme per ambiente të mesme dhe të mëdha. Kryesisht për lidhje me fije dhe wireless. Menaxhon numër të madh zonash me detektoresh. Projektohet sipas ambientit specifik.
pir Detektorë dhe aksesorë

Gamë e gjerë e detektorëve dhe aksesorëve të sistemeve të alarmit. Wireless dhe me fije. Zgjidhen sipas ambientit specifik

line1
Të gjitha kërkesat për këto sisteme do të analizohen nga specialistët dhe Advansis do të mund t'ju paraqesë projektin më të përshtatshëm për ambientin tuaj.
hapat

Ju ftojmë të na kontaktoni për çdo rast.

line1

 
broshura
Broshurat e produkteve te Alarmit
 
G40kit
G40-GT
GSM+PSTN Wireless
Kit alarmi i kompletuar

222 EURO
Shiko ofertat
You are here: Home Sisteme alarmi

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com