Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
web1 Aplikime dhe shërbime në Web


Prezantimi i bizneseve edhe në Web nuk është më një luks, por një domosdoshmëri e ditëve të sotme që ndikon dukshëm në rritjen e ritmeve të zhvillimit të aktivitetit tuaj.

Edhe në këtë fushë Advansis është pranë jush duke ju ofruar gjithë zgjidhjet optimale nëpërmjet website-ve të personalizuar sipas preferencave dhe profilit të biznesit tuaj.

Përveç faqeve Web, Advansis ofron për ju edhe aplikime në Web që manipulojnë baza të dhënash. Gjithashtu ne mund t'ju ofrojmë edhe implementim dhe administrim Web Server, hostime Web, shërbime domain, shërbime e-mail, shërbime hostimi My SQL dhe MS SQL.

 
web_application
Sistemet Web
web_services
Web Hosting
website_design_portfolio
Website të realizuar nga Advansis
You are here: Home Web

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com