Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
Sistemet e kontrollit të aksesit

Advansis ofron sistemet e kontrollit të aksesit dhe identifikimit të personave. Teknologjia më e re tani aplikohet për këtë qëllim.
sisteme-aksesi

line1

Nëpërmjet sistemeve të kontrollit të aksesit është shumë e lehtë të kontrolloni lëvizjet e personave dhe menaxhoni hyrje-daljeve në ambientet e caktuara. Advansis ofron zgjidhje për këto sisteme:

time_icon Sisteme Time Attendance
Kontroll dhe menaxhim i List prezencave të personelit.
access_icon Sisteme Access Control
Kontroll dhe menaxhim i hyrje - daljeve në ambientet e caktuara.
lock_icon Sisteme për HOTELE
Menaxhimi i dyerve të dhomave me brava elektrike për HOTELE dhe Rezidenca

Teknologjia e përdorur

line1

info_icon-RFID Biometric-Logo facial
Karta RFID Biometrike Faciale
line1

 

Të gjitha kërkesat për këto sisteme do të analizohen nga specialistët dhe Advansis do të mund t'ju paraqesë projektin më të përshtatshëm për ambientin tuaj.
hapat

Ju ftojmë të na kontaktoni për çdo rast.

line1

 
You are here: Home Kontroll aksesi

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com