Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
Advansis ju ofron mundësinë të shkarkoni dhe provoni proVoIP.
Në rast blerje të këtij programi, klienti konfirmon se ka lexuar dhe pranuar termat e shpërndarjes.
pdf Termat e shpërndarjes së proVoIP
line
telephony proVoIP

Program për kryerjen e thirrjeve VoIP

Kërkesa për instalimin Windows 2000, XP, 2003, Vista, 7
Minimumi 128 Mb RAM
Minimumi PIII 1GHz
Minimumi 120 Mb hapësirë të lirë në HDD
Shkarko
download proVoIP
pdf Broshura
manual Manual përdorimi
 

Oferta promocioni

alblines

Alblines është sistem menaxhimi online për rezervimin dhe shitjen e biletave të udhëtimit.
lexo...
cctvkit

Kit survejimi CCTV
Sistem i plotё survejimi
4 kamera
DVR
 aksesorё.
Shiko ofertёn...
G71kit
G71-GTW
GSM+PSTN Wireless
Kit alarmi i kompletuar

190 EURO
Shiko ofertat...
You are here: Home Shkarkime proVoIP

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com