Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
TBP

Sistem survejimi CCTV

Janar 2013

Advansis implementon sistemin e survejimit me kamera IP për Tirana Business Park. Gjithashtu ofron shërbimin e mirëmbajtjes. TBP është kompleks me hapsira biznesi pranë Rinas.
line


csc

Sistemi i menaxhimit

Maj 2012

Advansis implementon sistemin e menaxhimit dhe infrastrukturën për kompaninë CSC e cila kryen certifikimin e matësave elektrik.
line
VIG

Monitorim i dhomës së serverave

Mars 2012

Advansis implementon sistemin e monitorimit të dhomës së serverave dhe survejimit me kamera në kompaninë VIG Services.
line
intersig

Monitorim i dhomës së serverave

Mars 2012

Advansis implementon sistemin e monitorimit të dhomës së serverave në kompaninë Intersig.
line
Huawei

Sistemi Time attendance për HUAWEI

Dhjetor 2011

Advansis përfundoi implementimin e sistemit Access Control dhe time attendance për kompaninë Huawei.
line
fiat

Web site për Fiat - Albania ANAS

Tetor 2011

Advansis përfundoi implementimin e Web - sitit CMS për përfaqesuesin e FIAT në Shqipëri ANAS sh.p.k
line


Sigma

Sistemi i kontrollit të aksesit dhe monitorimit të Serverave për Sigma

Gusht 2011

Advansis përfundoi implementimin e sistemit të kontrollit të aksesit RFID dhe monitorimit te ambienteve dhe pajisjeve ne Server Room Projekti përfundoi me sukses në Gusht 2011.
line
printec1

Sistemi i kontrollit të aksesit dhe survejimit me kamera për Printec

Gusht 2011

Advansis përfundoi implementimin e sistemit të kontrollit të aksesit dhe survejimit me kamera IP për kompaninë Printec. Projekti përfundoi me sukses në Gusht 2011.
line
dhl

Sistemi i kontrollit të aksesit për DHL

Maj 2011

Advansis përfundoi implementimin e sistemit të kontrollit të aksesit për DHL. Projekti përfundoi me sukses në Maj 2011.
line
univers

Sistemi i kontrollit të aksesit për Univers Reklama

Maj 2011

Advansis përfundoi implementimin e sistemit të kontrollit të aksesit për Univers Reklama. Projekti përfundoi me sukses në Maj 2011.
line
akep

Sistemi i kontrollit të aksesit për AKEP

Janar 2011

Advansis përfundoi implementimin e sistemit të kontrollit të aksesit për AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare). Projekti përfundoi me sukses në Janar 2011.
line
kqz

Sistemi aplikativ i menaxhimit të zgjedhjeve lokale 2011

Dhjetor 2010

Në vazhdimësi të bashkëpunimit të tij me Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve, Advansis përfundoi suksesshëm edhe implementimin e sistemit aplikativ për menaxhimin e zgjedhjeve lokale 2011.
line
plus

Plus Communication Web Site

Nëntor 2010

Web site i kompanisë së katërt celulare në Shqipëri është zhvilluar nga stafi ynë. Projekti është kontraktuar me Programe Shqip sh.p.k. dhe është realizuar suksesshëm.
line
mediaprint

Sistemi i menaxhimit të Mediaprint

Shtator 2010

Programe Shqip realizoi me cilësi implementimin e proShtyp, sistemit të menaxhimit për shtypshkronjat dhe shtëpitë botuese, për Mediaprint.
line
tervol

Sistemi i monitorimit për HEC-in Tervol

Gusht 2010

Programe Shqip sh.p.k. implementoi sistemin e monitorimit me kamera për hidrocentralin e ndërtuar në Tervol mbi lumin Devoll.
line
albtrans

Sistemi online i menaxhimit të agjensive të udhëtimit

Mars 2010

Programe shqip ka implementuar me sukses për Albtrans sistemin më të ri on line Alblines, për menaxhimin e biletave të linjave të transportit të udhëtarëve.
line
kqz

Sistemi i monitorimit të zgjedhjeve

Qershor - Nëntor 2009

Me rastin e zgjedhjeve vendore Qershor 2009 dhe atyre të pjesshme Nëntor 2009, Programe Shqip implementoi me sukses një sistem multimedial (viziv dhe zanor) për monitorimin dhe kontrollin e procesit të numërimit të votave.
 

Oferta promocioni

alblines

Alblines është sistem menaxhimi online për rezervimin dhe shitjen e biletave të udhëtimit.
lexo...
cctvkit

Kit survejimi CCTV
Sistem i plotё survejimi
4 kamera
DVR
 aksesorё.
Shiko ofertёn...
G71kit
G71-GTW
GSM+PSTN Wireless
Kit alarmi i kompletuar

190 EURO
Shiko ofertat...
You are here: Home Referenca Projekte tё zhvilluara

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com