Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
Kit Survejimi me 4 kamera
Advansis ju ofron kitin e plote per survejim me 4 kamera. I kompletuar dhe konfiguruar i gatshem per tu implementuar.

Shikoni ofertat sipas varianteve me poshte:
Kit_cctv_4_camera
Kit Survejimi me 4 kamera CCTV

Shiko ofert
ёn 

line1

Oferte_Kamera_4_IP
Kit Survejimi me 4 kamera IP

Shiko ofert
ёn

line1
Sipas kёrkesёs Advansis mund t'ju ofrojё kite tё personalizuar. Gjithashtu implementimin nё ambienttin tuaj.

Ju ftojmё tё na kontaktoni pёr cdo sqarim te nevojshёm apo kёrkesa tё veҫanta.
line1
 
camera
Broshura e produkteve dhe ҫmimeve
live_icon
Kamera live - demostrim
video_icon
Video Demostruese
cctvkit
Oferta kite survejimi
You are here: Home Survejim me kamera Kite survejimi

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com