Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.
software1
Advansis ofron për ju programet dhe zgjidhjet e duhura software


Advansis ka mbledhur stafin më të kualifikuar për t'ju sjellë programet më të mira për çdo fushë të aktivitetit.

Çdo ditë ne sjellim tek ju programe të reja apo përmirësime në ato të mëparshmet.
Tashmë kemi një gamë të gjerë të produkteve software dhe jemi të gatshëm të zhvillojmë çdo program apo sistem sipas kërkesës suaj specifike.


Shikoni platformat dhe zgjidhjet tona për sistemet e informatizimit apo listën e produkteve tona në treg.

 
software
Shikoni produktet tona
You are here: Home Software

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com