Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.

Advansis vjen në treg duke mbledhur së bashku experiencën e gjatë dhe profesionalizmin e disa specialistëve të fushave të ndryshme për ofruar produkte dhe shërbime të teknologjisë së lartë në fushën e ICT dhe Sistemeve të sigurisë.

Kompania mundëson projektimin dhe implementimin e sistemeve të ndryshme për nevojat e bizneseve të të gjitha niveleve.

Tashmë, fusha e aktivitetit dhe e shërbimeve që ofron, është zgjeruar duke përfshirë të gjitha sistemet të cilat menaxhohen nga pajisjet kompjuterike. Teknologjia e re ka mundësuar që proceset e punës dhe kontrollit, tashmë të komandohen lehtësisht nga njerëzit nëpërmjet programeve perkatëse.

Qëllimi ynë është t'u japim klientëve të gjitha zgjidhjet e nevojshme dhe të plota për nevojat e tyre në fushën e teknologjisë.

 

Oferta promocioni

alblines

Alblines është sistem menaxhimi online për rezervimin dhe shitjen e biletave të udhëtimit.
lexo...
cctvkit

Kit survejimi CCTV
Sistem i plotё survejimi
4 kamera
DVR
 aksesorё.
Shiko ofertёn...
G71kit
G71-GTW
GSM+PSTN Wireless
Kit alarmi i kompletuar

190 EURO
Shiko ofertat...
You are here: Home Kompania Historiku

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com