Advansis
  
tashmë në treg me eksperiencën e gjatë dhe kualifikimin e stafit të saj.
ofron sistemet më të avancuara dhe profesionale në fushën e sigurisë dhe survejimit me kamera.
sjell tani për ju Albrentis, sistemin më të ri online për menaxhimin e qeradhënies së automjeteve.

Advansis sh.p.k. është kompani e cila ofron projektim, implementim, integrim dhe shërbime në fushën e sistemeve teknologjike.

Ne jemi të specializur në fushat e mëposhtme:

• Sisteme profesionale survejimi me kamera
• Sisteme sigurie per kontrollin e aksesit dhe identifikimit te personave
• Sisteme alarmi (Sinjalizim nga ndërhyrjet, zjarri, gazi apo uji)
• Sisteme tё menaxhimit tё parkingut me pagesё
• Sisteme te telefonise se brendshme dhe sherbime VoIP
• Sisteme informatizimi dhe programe aplikative
• Sherbime dhe konsulence ne fushen e IT
• Aplikime dhe sherbime ne WEB
• Sisteme monitorimi me GPS

Ne implementojmë sistemet më të avancuara duke përdorur produktet më cilësore dhe teknologjinë më të re.

Partnerët tanë janë kompanitë lider në botë në fushat përkatëse. Prandaj, ne i garantojmë klientëve për cilësinë dhe funksionalitetin e sistemeve tona.

Kompania ka zhvilluar suksesshëm një sërë projektesh të mëdhenj dhe të rëndësishëm ku klientët tanë janë befasuar nga cilësia dhe efikasiteti i sistemeve tona.

Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.

Kompania i kushton një rëndësi të veçantë shërbimit ndaj klientit për ti garantuar support sa më të shpejtë dhe efikas.

 

Oferta promocioni

alblines

Alblines është sistem menaxhimi online për rezervimin dhe shitjen e biletave të udhëtimit.
lexo...
cctvkit

Kit survejimi CCTV
Sistem i plotё survejimi
4 kamera
DVR
 aksesorё.
Shiko ofertёn...
G71kit
G71-GTW
GSM+PSTN Wireless
Kit alarmi i kompletuar

190 EURO
Shiko ofertat...
You are here: Home Kompania Profili

Mënyra kontakti

Advansis sh.p.k    
Rr. Selite e vjeter. Tirane    
     
   Adm
contact youtube_logo facebook linkedin calendar login1

Newsletter

Info legale

Privatësia
Termat e përdorimit
Informacion legal
Advansis ©2011

Gjuha e faqes

Joomla template by ByJoomla.com